Rabo Clubsupport

Ook dit jaar houdt de Rabobank haar actie Rabo Clubsupport om verenigingen te ondersteunen. Hoe meer Raboleden stemmen op de KBO des te hoger is de steun die de KBO ontvangt. Stemmen kan in de periode van 4 september tot en met 26 september als je lid bent van de Rabobank. Bent U nog geen lid en beschikt u over een Rabo bankrekening, dan kan dit alsnog. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Volg voor het stemmen de volgende stappen:

Na inloggen op je Rabobankrekening, klik op ‘service’ , vervolgens op de knoppen ‘lidmaatschap’ , ‘Clubsupport’ en ‘stemmen’. Nadat je 3 stemkeuzes hebt gemaakt uit de ingeschreven organisaties klik je op ‘stempunten indienen’ en zijn de stemmen uitgebracht. 

Je vindt de KBO onder ‘KBO Gennep’ in de categorie ‘senioren’.

Stemmen kan 3x en wel 3x op een verschillende vereniging. Heeft u een gezamenlijke (en/of-) rekening (op naam van u en uw partner) dan kunnen beide rekeninghouders 3 stemmen uitbrengen (eerst uitloggen en met eigen pas inloggen).

Komt U er niet uit, raadpleeg dan de site https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport of loop op een maandagmiddag binnen bij de PC-Club in de Goede Herder.